Plaats hier uw mening over Kook aan Huis :D

 

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Voor de tweede keer hebben wij onze verjaardagen gevierd met weer een overheerlijke barbecue. Wederom weer een succes! Alles vers en prima bereid en er was meer dan genoeg. Een feest om lenie en thi te mogen ontvangen! Een echte aanrader, wij en alle andere gasten hebben er van genoten!

herman en hilda - 10-08-2015 - 16:56

Het door mij bestelde Italiaans Buffet werd met veel zorg en extra aandacht voor het vegetarisch gedeelte, stipt op tijd bezorgd, nadat er eerst nog uitgebreid telefonisch contact was opgenomen. Het buffet zag er zeer verzorgd en gevarieerd uit, was meer dan voldoende, en smaakte voortreffelijk. De vuile was werd ook weer exact op tijd opgehaald en de Kok aan Huis was behulpzaam en vriendelijk. Kortom: voor deze service ga je toch niet zelf aanmodderen als je een feestje thuis hebt!Vriendelijke groet,

Herman Boom,

Herman Boom - 16-07-2015 - 15:57

 

Ik ben 3 Mei 2015 50 jaar geworden en tevens zijn we in dit jaaar 10 jaar getrouwd.
Als cateraar hebben kok aan huis.net gevraagd om deze avond voor mij en mijn gasten te koken alsmede de bediening te verzorgen.
Ik kan een heel verhaal hier over schrijven maar ik ga het samenvatten in 1 zin;
Het eten, de bediening en alles meer was HELEMAAL FANTASTISCH!!!!

Michael - 17-05-2015 - 11:36

2e kerstdag een avond met onze lieve vrienden om niet te vergeten. Als verrassing een voor hun een vier gangen menu verzorgd door Thi en Lenie. Een waanzinnige lekkere Thaise kippensoep ( waar ik het recept nog van ga vragen) een heerlijke carpaccio , Saltimboca en een zalig mini granddessert. De tiramissu was ook zo lekker. Heerlijke wijn erbij . Kortom een super geslaagde verrassende avond.
Thi en Lenie super bedankt.

Peter & Annette - 28-12-2014 - 16:23

We hebben afgelopen week heerlijk thuis genoten van de kookkunst en gastvrijheid van Frans en Lenie. Namens de hele familie hartelijk dank voor de onvergetelijke avond!

fam. van Loon uit Oss

fam. van Loon uit Oss - 21-12-2014 - 20:29


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »