Plaats hier uw mening over Kook aan Huis :D

 

Bericht schrijven >

Afgelopen zaterdag hebben Thi en Lenie een Indiaas buffet bij ons verzorgd ter gelegenheid van de verjaardag van mijn broer. We hebben genoten! Nogmaals bedankt

Ilse van Bodegom
Hallo Thi en Leni, wij willen jullie nog enorm bedanken voor de super geslaagde kerst winter BBQ
Weer petje af zoals altijd. Groetjes Louis en Bianca

Louis en Bianca de Pauw
Lieve Thi en Lenie, jullie hebben al een paar keer voor ons gekookt en altijd is het een feestje! Ook nu waren de gerechten weer met zorg bereid, heerlijk en mooi opgediend, maar bovenal zijn jullie 2 hele lieve mensen. Graag tot een volgende keer! Lieve groet, Frans en Petra

Frans en Petra Nooij
  Lieve Thi en Lenie, zoals gewoonlijk was het weer ouderwets gezellig en heerlijk eten.
We zijn door jullie verwend met een grandioos diner. Het voorgerecht was een ware smaak explosie voor smaakpapillen, een echte heerlijk gevulde kalkoen en een top grand dessert.
Jullie hebben ons weer een fantastische avond bezorgd.
Tot volgend jaar liefs Peter & Annette 💋💋Annette Dusoswa
  Lieve Lenie en Thi, wat hebben jullie ons verwend 2e kerstdag. Een 6 gangen diner met voortreffelijke gerechten. De persoonlijke touch die jullie eraan geven heeft onze avond perfect gemaakt. Totaal ontzorgd van inkopen doen tot het opruimen van de keuken. Wat een teamwork. Wij gaan jullie zeker nog eens om jullie diensten vragen en raden jullie ook beslist aan. Met warme groet, de Dolsjes

Familie Dols
Lieve Thi en Lenie, wat hebben jullie ons weer verrast en verwend met heerlijke gerechten, met veel zorg en liefde bereid. Ook het pruimen werd ons uit handen genomen, we hebben genoten van de lekkernijen. Een feestje op ons bord.

Sylvia Raymakers
Beste Thi en Lenie,

Onze hartelijke dank voor al die prachtige en heerlijke maaltijden welke julie op aanvraag bezorgen bij onze gasten op Landgoed Anna's Parck in Sint Maartensbrug.
Altijd de zelfde hoogstaande kwaliteit en sublieme keuzes in lekkernijen.
Namens Rob en mijzelf, onze hartelijke dank.

Joop Schopman
Beste Thi en Lenie,

Hartelijk dank voor het verzorgen van het geweldige buffet en bijdrage aan de voor ons onvergetelijke dag. Diverse gasten hebben meerdere keren opgeschept en er zijn diverse complimenten binnen gekomen.

Met vriendelijke groeten,

Mark en Sarah

Mark Uleman
Beste Thi en Lenie,

Bedankt voor de heerlijke shared dining die jullie voor ons verzorgd hebben in Geijsteren!

Groeten van Manon

Manon
  Gisteren een overleg gehad met 20 personen. Thi-Yong kwam rond 18:30 het buffet brengen. Was zeer smakelijk. Hoop dat hij volgende keer weer tijd heeft.

Rob Kemp


Bericht schrijven >