moordspel met diner

 

Het mini moordspel De Onfortuinlijke Bankier is speciaal gemaakt voor een moorddiner thuis. Spelbegeleiding is niet nodig want het moordonderzoek wordt geleid door… het slachtoffer zelf! Voor het culinaire deel kunt u zelf zorg dragen óf… Kok aan Huis laten komen.

De perfecte combinatie van een moorddiner thuis en home cooking
Speel een spannend en komisch moorddiner in uw eigen huis terwijl Kok aan Huis het bijbehorende diner bereidt. Zonder dat u zelf ook maar iets hoeft te doen of voor te bereiden. Kok aan Huis regelt alles, tegen een verrassend vriendelijke prijs! Een originele, gezellige en betaalbare manier om familie of vrienden een bijzondere avond te bezorgen.

Het mini moordspel
De kok neemt de spelenveloppen voor u mee. Alle gasten krijgen een spel-enveloppe met daarin het complete script van het moordspel. Allemaal komisch geschreven en prachtig geïllustreerd. Op een kraskaart kan iedereen zijn eigen bevindingen aankruisen. Acteertalent is niet nodig, gevoel voor humor en een beetje scherpzinnigheid zijn wel meegenomen.

Het Diner
Kok aan Huis bereidt een werkelijk verrukkelijk diner in uw eigen keuken. Voor alle ingrediënten en benodigdheden wordt gezorgd. Het enige wat u hoef te doen, is samen met uw gasten genieten van alle lekkernijen die Kok aan Huis u voorschotelt.

Tijdsduur van het moordspel arrangement Kok aan Huis
Het moordspel arrangement Kok aan Huis neemt, afhankelijk van het speltempo en groepsgrootte minimaal twee en maximaal drie uur in beslag. U en uw gasten zijn hiermee zo een hele avond onder de pannen!

Kinderen
De inhoud van het spel is nooit expliciet gewelddadig of seksueel getint maar wel behoorlijk volwassen. Daardoor is het minder geschikt om te spelen met kinderen.

 


minimum aantal personen 6
 

Moordspel + Diner naar keuze.
Wij berekenen € 0.40 per kilometer + parkeerkosten, echter maximaal € 40,00 +parkeerkosten

Klik hier